Wie ben ik?

Ik ben Ellis Tieken, 37 jaar en sinds 2006 schoonheidsspecialiste en sinds 2011 ook pedicure. In mijn salon bied ik zowel huidverbeterende als ontspannende gezichtsbehandelingen en werk ik met het fijne merk ‘Malu Wilz’ De reden dat ik voor deze lijn heb gekozen is dat Malu Wilz voor elk huidtype de juiste producten biedt. Na slechts 1 behandeling zie je direct hoe mooi een huid kan zijn geworden. In combinatie met de produkten voor thuisgebruik zie je de huid van een ieder verbeteren.

Veelal plannen mijn cliënten naast een gezichtsbehandeling ook een pedicure. Startende met de pedicure en een kopje thee of koffie is ook het sociale contact met de cliënt iets wat mij tot dit vak heeft doen kiezen.

Het onderhoud van je voeten is zeer belangrijk. Ze zijn de steun pilaar van je lichaam. Het verwijderen van eelt, eeltpitten, ingroeiende nagels is allemaal mogelijk bij mij. Met ter afsluiting een mooie nagellak die minstens 6 weken blijft zitten.

In mijn salon werk ik alleen met produkten waar ik zelf 200% achter sta. En kun je kwaliteit en resultaat verwachten voor een passende prijs.

Wie weet zie ik je in mijn salon?

Ellis