Pedicure behandeling

Een pedicure behandeling kan los worden uitgevoerd of in combinatie met een andere behandeling(en) naar keuze. Geadviseerd wordt om minimaal eens per 6 weken een pedicure behandeling te ondergaan. Een pedicure behandeling bestaat uit knippen, het verzorgen van de nagelriemen, het polijsten of frezen van de (verdikte) nagels, verwijderen van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en het glad maken van de voetzool met de voetvijl/ freesmachine.

Teennagels

Ontstoken teennagels worden niet behandeld in de salon daarvoor verwijs ik u door naar de huisarts. Ook kunt u kiezen voor een SPA pedicure inclusief voetbadje en scrub voor extra ontspanning. Na elke pedicure behandeling wordt voetcreme aangebracht.

In de salon kunt u tevens voetcreme kopen. Ik verkoop de voetcremes van Gehwol.

Nagellak

Na een pedicure behandeling kunnen uw nagels nog mooier worden met mooi verzorgde nagellak. U kunt kiezen uit de exclusieve merken CND Vinylux of CND Shellac. De Vinylux lak is een nagellak en de Shellac is zoals de naam al zegt een ‘gel’

De Shellac gaat onder de uv lamp. En na een keer een aantal minuten onder de lamp is de lak ná het aanbrengen van de topcoat droog. Deze gel geeft extra glans op de nagels. Deze lak kost iets meer tijd dan de Vinylux.

In de salon is er keuze uit ruim 80 verschillende kleuren nagellak waaruit u kunt kiezen. Ook voor een speciale gelegenheid (bruiloft, kerst) is er vast een kleur aanwezig die aan uw wensen voldoet.

De behandelingen

Pedicure

Tijdens uw pedicure behandeling kunt u kiezen voor een extra voetmassage tegen meerprijs. In elke pedicure behandeling worden standaard (indien gewenst) de haartjes op de voet weg geharst.

Als eind resultaat heeft u zeer zachte, schone en verzorgde voeten waar u minstens 6 weken plezier van heeft tot uw nieuwe afspraak.

Hopelijk tot snel in de salon.